Zakelijke

Radio Kootwijk Wintershall 147

Party catering maken wij allemaal regelmatig mee, Partyservice Nederland is een graag geziene preferred supplier (voorkeursleverancier) op tal van locaties, bij particulieren, verenigingen, partyschepen en bedrijven. Partyservice Nederland is de totaalverzorger van uw festiviteit maar ook voor een lunch kunt u bij ons terecht.
Service met een glimlach, een crew die op tijd aanwezig is en op tijd klaar staat, tijdens uw festiviteit het uw gasten naar de zin maakt, de drankjes op de gewenste temperatuur serveert. Koks die zich inzetten om u te laten genieten van hun culinaire kunsten. U ziet onze ervaring sedert 1983 terug in uw evenement.

Een garantie voor de perfecte uitvoer van o.a. uw bedrijfsevenement, personeelsfeest of op de zaak bij Partyservice Nederland bent u verzekerd van een succesfull party! Partyservice Nederland verzorgd uw totaal evenement maar u kunt ons ook inschakelen voor de aanlevering van een luxe borrelgarnituur, of de levering van een captains dinner.

Gaat de voorkeur uit naar het serveren van uitsluitend een borrel van een uurtje, geen enkel punt ook hier bent u bij Partyservice Nederland aan het juiste adres.

Offerte aanvragen Snel contact

Actueel

De Wereldhavendagen in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Uw personeelsfeest tijdens SAIL Amsterdam? Wij zijn erbij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Deze zomer een tuinfeest en/of BBQ organiseren? Voor uw collega’s of juist familie? Wij helpen u graag verder!

 

Offerte aanvragen