Sinds 1983

scannen0002

De fundering van Partyservice Nederland is gebouwd op een geschiedenis met zijn oorsprong in een kleine dorpscafetaria, enthousiasme en zakelijk inzicht alsmede creativeit zijn de bouwstenen van de onderneming. Johan van der Linde wordt in 1983 op 18 jarige leeftijd eigenaar van een kleine dorpscafetaria in Oude Tonge. Al snel verzon hij allerlei acties, thema’s en gerechten om de gasten te verwennen met gezelligheid, sfeer en smaak.

De gerechten en smaken die hij presenteerde aan zijn gasten, werden gewaardeerd door de weide omgeving. Mensen reden 40 kilometer om te genieten van de diverse heerlijkheden. Deze kookkunst vanuit de oerbasis, maar ook zorgen dat het gehele concept, de sfeer en beleving klopt werd zeer gewaardeerd. En dat niet alleen er werd gevraagd “doet u ook catering?” De stoute schoenen aantrekkend werd er “ja” gezegd, vanuit deze succesvolle eerste catering leveringen begon de telefoon te rinkelen; “kunt u dit ook bij ons leveren” en zo groeide de dorpscafetaria. Er kwam een 2 hands Opel kadett stationcar om de heerlijkheden weg te brengen en zo stap voor stap groeide het bedrijf.

Het eerste grote evenement was het Jubileumsfeest van Trencon Vuurvast, waarna de telefoon niet meer stil heeft gestaan, zo bouwde wij met ons team nog harder aan het succes van Partyservice Nederland.

Op 14 juni 1983 werd de dorpscafetaria geopend. Deze dag beschouwt Partyservice Nederland als oprichtingsdatum van het bedrijf.

Actueel

Deze zomer een tuinfeest en/of BBQ organiseren? Voor uw collega’s of juist familie? Wij helpen u graag verder!

 

Offerte aanvragen

De Wereldhavendagen in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Uw personeelsfeest tijdens SAIL Amsterdam? Wij zijn erbij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen