FAQ

Meest gestelde vragen

Hoe kan ik een vrijblijvende offerte aanvragen?

Via de website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. We vragen u het offerte formulier zo nauwkeurig mogelijk in te vullen. Zodra wij uw offerte aanvraag binnen hebben zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en u een passende offerte toesturen. Wij streven er naar om u binnen 48 uur u een passende offerte toe te sturen.

Hoe werkt Partyservice Nederland?

Partyservice Nederland werkt met precisie, netjes, schoon en met oog voor detail. Daarnaast werken wij met de beste spullen, de verste producten en goed opgeleide mensen. Wij zullen er voor zorgen dat ieder evenement groot of klein een succes zult worden!

Kan ik als particulier ook bestellen bij Partyservice Nederland?

Zowel als particulier als bedrijf kunt u bestellen bij Partyservice Nederland. Wij hebben zowel voor particuliere als bedrijven een uitgebreid assortiment.  Daarnaast kunnen wij ook een arrangement op maat voor u samenstellen. Graag helpt een van onze werknemers bij het opnemen van uw bestellen. Zij zullen u per e-mail een passend voorstel toesturen.

Kan ik ook een bestelling op korte termijn plaatsen?

Afhankelijk van uw bestelling en de grote is dit mogelijk tot één werkdag voor levering. Echter is het mogelijk dat hier extra kosten voor in rekening gebracht zullen worden. Informeer hierover even bij een van onze medewerkers via 0187 – 642090.

Kan ik vrijblijvend een van de locaties komen bezichtigen?

Locaties vrijblijvend bezichtigen is geen enkel probleem. Door de locatie eerst samen te bezichtigen is een offerte uitbrengen op basis van uw wensen makkelijker. Neem contact op met een van onze werknemers om een afspraak in te plannen via info@partservice.nl of telefonisch via 0187-642090.

Moet ik zelf het service bij mijn bestelling afwassen?

Partyservice Nederland doet de afwas voor u. Wel verwachten wij van u dat u deze rest vrij aanlevert in de door ons bezorgde boxen. Lukt dit niet door omstandigheden? Geef dit dan even aan zodat we naar een oplossing kunnen kijken.

Waar bezorgt Partyservice Nederland zijn catering?

Afhankelijk van de bestelling kunnen wij in Zuid Holland, Zeeland, Noord Brabant, Noord Holland en Utrecht uw bestelling komen bezorgen. De kosten om uw bestelling te bezorgen zijn afhankelijk van uw locatie en uw bestelling. Vraag bij een van onze medewerkers na wat de bezorgkosten voor u zullen zijn. Buiten het bezorgen van de bestellingen kunt u deze ook afhalen in Oude Tonge, Rotterdam en Oostvoorne.

Waar is Partyservice Nederland actief met bedrijfsevenementen?

Partyservice Nederland is actief in Nederland, Duitsland en Vlaanderen. Onze schepen bevinden zich in Rotterdam en onze hoofdkantoor bevind zich in Oude Tonge. Daarnaast bevinden vele evenementenlocatie’s zich in Zuid-Holland, Brabant en Zeeland. Partyservice Nederland is dan ook voornamelijk werkzaam in Zuid-Holland, Brabant en Zeeland. Buiten onze eigen locatie’s komen wij graag op uw locatie uw bedrijfsevenement verzorgen!

Waar is partyservice Nederland gevestigd?

Partyservice Nederland zit gevestigd in Oude Tonge en in Rotterdam. Onze eigen Partyschepen De Ameland en De Beren Boot liggen in de Parkhaven te Rotterdam. Een afspraak maken met uw contactpersoon is mogelijk in zowel Oude Tonge als Rotterdam.

Catering bestellingen zijn op te halen vanuit Oude Tonge op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Bestelling afhalen in Rotterdam of Oostvoorne is mogelijk op afspraak.

Wanneer is Partyservice Nederland bereikbaar?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:15 uur. Daarnaast kunt u ons ook altijd mailen via info@partyservice.nl. Wij streven er naar om uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. Is het dringend? Neem dan even telefonisch contact op via 0900 – 2353337.

 

Wat is culinair assortiment van Partyservice Nederland?

Voor het culinair assortiment kunt u een kijkje nemen in onze banquettingmap of op de wesbsite www.partyschotels.nl. Naast ons eigen assortiment werken wij ook altijd graag nieuwe ideeën voor u uit! Wilt u weten of u ideeën mogelijk zijn? Vraag dit dan even na bij onze medewerkers.

Wat is de werkkostenregeling?

Evenementen voor medewerkers met een zakelijk, inhoudelijk en/of trainingsdoeleinde én een verplicht karakter valleDe werkkostenregeling (WKR) is een regeling voor vergoedingen en verstrekkingen van werkgever naar werknemer met als doel vermindering van administratieve lasten. Met de WKR is het mogelijk maximaal 1,2% (de vrije ruimte) van het totale fiscale loon te besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen. Daarnaast kunnen bepaalde zaken onbelast worden vergoed, verstrekt of ter beschikking worden gesteld. Dit betreft de zogenaamde gerichte vrijstellingen. De gerichte vrijstellingen gaan niet ten koste van de vrije ruimte. Dit geldt ook voor zogenaamde nihilwaarderingen. De WKR vervangt vorige regelingen en is met ingang van 1 januari 2015 voor alle werkgevers verplicht van toepassing.

Wat kan partyservice Nederland voor mij betekenen?

Partyservice Nederland kan op diverse manieren iets voor u beteken. Zo kunnen wij uw evenement van A tot Z organiseren, maar ook catering leveren, de verhuur van materialen, verhuur van locaties etc. Neem een kijkje op de website voor meer informatie over Partyservice Nederland.

Welke evenementen vallen sowieso niet onder de WKR? En welke evenementen wel?

Evenementen voor medewerkers met een zakelijk, inhoudelijk en/of trainingsdoeleinde én een verplicht karakter vallen buiten de WKR. Evenals feestelijke evenementen vanuit een personeelsvereniging. Ook evenementen die ‘in huis’ (bedrijfspand/bedrijfsterrein/kantine/tent op parkeerplaats) worden georganiseerd, met entertainment, hapjes en drankjes, vallen niet onder de regeling. Dit houdt dus in dat u er geen belasting over betaalt en dat het ook niet ten laste van uw vrije ruimte komt. Organiseert u een zakelijke bijeenkomst/trainingsdag welke afgesloten wordt met een personeelsfeest wordt er een ‘knip’ in het evenement gemaakt waarbij het personeelsfeest (minus de reiskosten die men ook had gehad zonder personeelsfeest) wel onder de WKR valt en aldus vanuit de vrije ruimte betaald kan worden. Feestelijke evenementen voor medewerkers die extern georganiseerd worden, worden als beloning gezien en vallen wel onder de WKR (zoals een personeelsfeest, jubileumfeest, bedrijfsuitje etc.). Maar hiervoor heeft u aldus de totale som van 1,2% van het fiscale loon van alle medewerkers ter beschikking. In de praktijk wordt dit bedrag lang niet altijd aangewend en verandert er aldus weinig aan de financiële situatie, in vergelijk met vóór de WKR.

Welke kosten zijn er verbonden aan het opstellen van een op maat gemaakte offerte?

Een standaard prijsopgave/offerte is geheel gratis. Zodra er maatwerk aan te pas komt is er een mogelijkheid dat de kosten voor het aantal personeelsuren in rekening wordt gebracht. Maatwerk offerte’s komen meestal voor bij externe locatie’s of op maat gemaakte arrangementen buiten onze standaard arrangementen die wij kunnen aanbieden. Informeer even bij uw contactpersoon of het gaat om een maatwerk offerte.

Wordt er rekening gehouden met mijn dieet wensen?

Partyservice Nederland zal altijd rekening houden met uw dieet wensen. De koks bereiden graag voor u ook een gerecht waarvan u kunt genieten! Graag vernemen wij dit c.a. twee weken voor aanvang van het evenement.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief btw?

De prijzen die vermeld staan op onze website’s zijn exclusief 6% en 21% btw. Indien de prijzen inclusief btw zijn zal dit vermeld staan bij de omschrijving. Twijfelt u over de prijs? Laat de prijs dan even na kijken door van onze medewerkers.

 

Zijn de prijzen inclusief of exclusief verzendkosten?

De prijzen die vermeld staan op de website www.partyschotels.nl of in onze banquetingmap zijn exclusief verzendkosten. Bij catering bestellingen boven de 500 euro rekenen wij geen bezorg kosten. Vraag onze medewerkers even naar de voorwaarden. Wilt u de bezorgkosten naar uw locatie weten? Informeer dan even bij een van onze collega’s via info@partyservice.nl of bel via 0187-642090. Afhalen van de catering is ook mogelijk in zowel Oude Tonge, Rotterdam als Oostvoorne.

Actueel

Deze zomer een tuinfeest en/of BBQ organiseren? Voor uw collega’s of juist familie? Wij helpen u graag verder!

 

Offerte aanvragen

Uw personeelsfeest tijdens SAIL Amsterdam? Wij zijn erbij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

De Wereldhavendagen in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen