Stookolie en Dreams

stookolie cast op podium 4

To be or not to be… da’s een goeie vraag!

Aan de kade, aan de voet van de Euromast in Rotterdam, ligt al jaren het prachtige party en theaterschip ‘De Ameland’ afgemeerd. Op het oog een vrolijk schip, maar denkt het personeel daar ook zo over?

Het personeel snapt er namelijk niets van, waarom vaart het schip toch zoveel, waarom komen de mensen tocht steeds weer terug naar De Ameland? Daar waar het publiek spreekt over heerlijk eten, feest en klasse, ontdekt het personeel niets anders dan kou, stof, vuil en verveling. Al jarenlang zitten zij in een sleur, vastgeroest aan het dek, in de machinekamer, chagrijnig werkend op de automatische piloot…

Maar… zodra echter het eentonige gedreun van de motoren start, raakt de bemanning in een al jarenlang terugkerende trance, waarin zij dromen over een toekomst… waarin zij geen vuile werkkleding meer dragen, doordrenkt met vlekken en stank van olie en diesel, maar prachtige kostuums. Waarin zij eens in de huid kruipen van een bekende Nederlander en wereldberoemde artiesten, niet langer eenzaam staan te zingen in de stookruimte of het kombuis, maar op de grote bühne in de grote zaal aan boord…in het spotlight. Zouden op zekere dag, die dromen uitkomen, of vallen ze weer terug in de kille werkelijkheid zodra het schip weer aanmeert…?

U kunt het ervaren, door mee te gaan op deze ontdekkingstocht van zang en dans in de schijnwerpers. Hopelijk kunt u met uw enthousiasme de bemanning eens goed wakker schudden! Stookolie & Dreams, een avond vol plezier! Is een spectaculaire feestshow, zoals u van ons gewend bent. Een avond van onbezorgd feesten en genieten, de knop om en onderga die lach!

 Tijden

Vanaf 19:30 uur bent u van harte welkom aan boord van Partyschip De Ameland. Om 20:00 uur gooien wij de trossen los en zetten koes richting Rotterdamse havens en skyline.
Om 24:00 uur is het einde van een fantastische avond aan boord van De Ameland.

 Arrangement

De prijs is € 69,50 per persoon. Deze prijs is voor de havencruise, het entertainment en het buffet. Dit is exclusief drankenarrangement vanaf €20,00 en € 8,50 reserveringskosten per boeking.

 In het arrangement:

  • Ontvangst met Welkomstcocktail en Amuse
  • Brood met kruidenboter
  • Soep
  • Warm – koud buffet
  • Dessert
  • Koffie/thee met friandisses
  • Entertainment
  • Havencruise

Klik hier voor meer informatie over het drankenarrangement.

Reserveer hier Snel contact

Actueel

Uw personeelsfeest tijdens SAIL Amsterdam? Wij zijn erbij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

De Wereldhavendagen in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Deze zomer een tuinfeest en/of BBQ organiseren? Voor uw collega’s of juist familie? Wij helpen u graag verder!

 

Offerte aanvragen