Goede doelen

1157544_158768024319270_1091888329_n

Ski-Uniek
Ski-Uniek is een non-profit organisatie die skilessen en -reizen organiseert voor mensen met een lichamelijke handicap. Dit kunnen mensen zijn die gehandicapt zijn geboren, een ongleuk hebben gehad of een ziekte, waardor zelfstandig skieen niet meer mogelijk is. Ski-Uniek traint vrijwillege begeleiders naar volleerde ski instructeurs. Dit wordt gedaan in de herfst op de overdekte ski banen in Nederland, waarna er in maart een reis voor de mensen met een lichamelijke beperking volgt naar een geschikt skigebied.

Partyservice Nederland ondersteund deze organisatie met diverse middelen.

EARTH Concepts: “YOU NEVER DRINK ALONE”
Dagelijks sterven 6.000 mensen, voornamelijk kinderen, door het gebrek aan schoon drinkwater. Om te helpen, vragen we je niet of je geld wilt geven of dat je vrijwilligerswerk wilt doen. Wij als Partyservice Nederland gebruiken EARTH Water, EARTH Coffee en EARTH Tea op haar evenementen en catering leveringen. 100% van de nettowinst die de organisatie Earth Water realiseerd met de verkoop van deze producten, dragen zij af om waterprojecten te financieren. Sinds 2007 investeert EARTH Concepts het geld in duurzame watersystemen in gebieden waar dit het hardst nodig is.
Met het serveren en schenken van deze producten draagt

Partyservice Nederland bij aan drinkwater projecten en helpt zo mee om schoon drinkwater te creëren. Partyservice Nederland gebruikt Earth Water bij zijn evenementen.

Roundtable
Samen met een afdeling van de Nederlandse Tafelronde verzorgen wij een dag voor hoog bejaarde mede mensen, een rondvaart op een van onze schepen, begeleidt door vele vrijwilligers van de round table en diverse toeleveranciers die producten ter beschikkingstellen, zodat deze gasten een geweldige dag uit hebben. Sedert vele jaren wordt dit reeds naar volle tevredenheid verzorgt en dragen wij bij aan het geluk van een mens.

Actueel

Uw personeelsfeest tijdens SAIL Amsterdam? Wij zijn erbij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

De Wereldhavendagen in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Deze zomer een tuinfeest en/of BBQ organiseren? Voor uw collega’s of juist familie? Wij helpen u graag verder!

 

Offerte aanvragen