Zakelijke events

GS_WINTERSHALL DAG2 044

Zakelijke evenementen, daarvoor kunt u terecht bij Partyservice Nederland. In samenspraak met u organiseren wij een evenement op maat of heeft u de keus uit diverse standaard arrangementen. Wij houden rekening met de boodschap die u over wilt brengen. Partyservice Nederland streeft naar originaliteit, creativiteit en professionaliteit, bij ieder zakelijk evenement, van begin tot eind. Voor het organiseren van een zakelijk evenement bent u bij Partyservice Nederland aan het juiste adres!

Aan de hand van uw wensen zoeken wij naar de juiste invulling voor uw zakelijke evenement. De kennis die we in huis hebben en de ervaring , in de loop der jaren opgebouwd, gebruiken we om alle wensen omtrent de invulling van het zakelijke evenement te vervullen. Zo kunnen wij voor u een bijeenkomst organiseren ter gelegenheid van een jubileum en fusie, kunnen we een meeting of congres faciliteren, een bedrijfsopening verzorgen of een productpresentatie in goede banen helpen leiden. Daarnaast kunnen wij ook uw personeelsfeest, relatiedag of borrel organiseren. Partyservice Nederland assisteert u graag bij organisatie van uw zakelijke evenementen.

Wilt u meer weten over zakelijke evenementen, een vrijblijvende offerte ontvangen of meer informatie over ons bedrijf? Vraag hieronder dan een offerte aan of neem direct contact op met een van onze medewerkers.

Offerte aanvragen Snel contact

Actueel

Deze zomer een tuinfeest en/of BBQ organiseren? Voor uw collega’s of juist familie? Wij helpen u graag verder!

 

Offerte aanvragen

De Wereldhavendagen in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Uw personeelsfeest tijdens SAIL Amsterdam? Wij zijn erbij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen