A-la Carte

Partyservice De Ameland Dinnershow

Welkom op deze bijzondere avond met een héél speciaal tintje!

Tijdens dit diner verzoeken wij u vriendelijk dit prachtige etablissement te helpen… want met uw medewerking kunnen zij de befaamde MichelAnn-ster verdienen! Met uw inzet, smaakervaring, medewerking, feestelijkheid, meezing halte, danskwaliteiten en tafelmanieren, kan ‘De Ameland’ een heuse Ster verkrijgen!

Uw Gastheer en Gastvrouw Michèl & Ann Sterren serveren met hun klasse, vriendelijkheid en doldwaze acties, muzikale gerechten om uw diner een extra dimensie te geven terwijl zij deze locatie onderzoeken op sterallures die mogelijk sterwaardig zijn.

U maakt zelf een keuze uit een muzikaal meer-zangendiner, aangevuld met interactieve bijgerechten. Daarnaast vind u dagspecialiteiten op de menukaart die speciaal voor u enkel op deze bijzondere avond worden geserveerd. Naar eigen smaak kan zo elke tafel hun favoriete muzikale gerecht kiezen. Deze gerechten zullen geheel in stijl van het menu, geserveerd worden uit onze muzikale sterrenkeuken

Voor mensen met een dieet… bent u schor dan kunt u nummers kiezen die niet mee te zingen zijn, of bent u slecht ter been, dan hoeft u niet mee te dansen…
Verder zitten alle gerechten overvol met toegevoegde vrolijke kleurstoffen, F(eest)-nummers en andere lachwekkende ingrediënten, maar alles geserveerd met klasse en kwaliteit!
Dus help, doe, zing en dans mee op een muzikaal menu naar uw keuze… kies smaakvolle gerechten die u wil horen… en verdien een ster voor ‘De Ameland’.

Tijden

Vanaf 19:30 uur bent u van harte welkom aan boord van Partyschip De Ameland. Om 20:00 uur gooien wij de trossen los en zetten koes richting Rotterdamse havens en skyline.
Om 24:00 uur is het einde van een fantastische avond aan boord van De Ameland.

Arrangement

De prijs is € 59,50 per persoon. Deze prijs is voor de havencruise, het entertainment en het buffet. Dit is exclusief drankenarrangement vanaf €20,00 en € 8,50 reserveringskosten per boeking.

In het arrangement:

  • Ontvangst met koffie/thee met friandisses
  • Warm – koud buffet
  • Dessert
  • Entertainment
  • Havencruise

Klik hier voor meer informatie over het drankenarrangement.

Reserveer hier Snel contact

Actueel

Uw personeelsfeest tijdens SAIL Amsterdam? Wij zijn erbij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Deze zomer een tuinfeest en/of BBQ organiseren? Voor uw collega’s of juist familie? Wij helpen u graag verder!

 

Offerte aanvragen

De Wereldhavendagen in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen