Particulier

barbeque

Salades, party hapjes, barbecue, buffetten, broodjes, maaltijden, saladeschotels en heerlijke gerechten. Onze website partyschotels.nl helpt u de keuze te maken uit de meest heerlijke en ambachtelijke bereide producten altijd vers en ambachtelijk. Onze creaties zijn een feest voor het oog! Als u uw gasten hiermee verrast, is uw party geslaagd. U kunt de bestelling door ons laten bezorgen, uiteraard is afhalen ook mogelijk. Onze afhaallocaties zijn Oude Tonge en Oostvoorne. .

Wij verzorgen niet alleen uw culinaire traktatie, maar ook voor het huren van servies, bestek, tafels, stoelen et cetera, kunt u bij ons terecht! Bezoek hiervoor onze website horecarent.nl en bekijk ons uitgebreide assortiment.

Om uw feestje, evenement, familie diner of bruiloft compleet te maken heeft Partyservice Nederland een professioneel en gastvrij team om de zorg voor de bediening uit handen te nemen. Hiermee zijn we u graag van dienst. Zo kunt u zich helemaal concentreren op uw gasten. Ondertussen zorgen wij ervoor dat het hen aan niets ontbreekt.

Bekijk website Offerte aanvragen Snel contact

Actueel

De Wereldhavendagen in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Uw personeelsfeest tijdens SAIL Amsterdam? Wij zijn erbij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Deze zomer een tuinfeest en/of BBQ organiseren? Voor uw collega’s of juist familie? Wij helpen u graag verder!

 

Offerte aanvragen