Bruiloft in tent accommodatie

Op een mooie locatie in het midden van het land, verzorgde wij het diner en feestavond voor 250 internationale gasten.  In een tent paviljoen, werd het diner en bruiloft gehouden. Maatwerk op een bijzondere locatie voor een geweldige familie.

Congresdag Rabobank

Door Rabobank Alblasserdam zijn wij gevraagd een dag te organiseren voor hun leden, dit in verband met het jubileum 100 jarig bestaan.  Alle gasten zijn opgehaald met ons Partyschip en onder het genot van koffie en lekkernij naar Rotterdam gebracht, waar Hal 4 ingericht was voor het congres. Techniek, inrichting, locatie verzorging en gehele dag planning waren onderdeel van de opdracht. Na het congres hebben we onder het genot van een buffet en drankje al netwerkend nog een havencruise gemaakt.

Opening bruggen Rijkswaterstaat & provincie Zeeland

Provincie Zeeland en Rijkswaterstaat maken regelmatig gebruik van onze diensten, middelen en expertises. Wij hebben o.a. voor het aquaduct in Middelburg meerdere evenementen verzorgd, alsmede opening en oplevering van de bruggen bij Bruinisse en  Kats, maar ook op de Neeltje Jans in het Topshuis een receptie op de bovenste verdieping, met uitzicht over de Oosterschelde kering en Noordzee. In de grote Kerk van Veere de volledige verzorging van het afscheid van de directeur Rijkswaterstaat Zeeland.

Alle evenementen, waren met ministers van Rijkswaterstaat, commissaris van de Koning en hoogwaardigheid bekleders.  Mooie en verzorgde projecten naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Eerste paal slaan Media Hotel Rotterdam

Rotterdam, in samenwerking met organisatie bureau Van der Drift & Zwarts  hebben wij de hospitality en catering verzorgt  tijdens  de eerste paal festiviteit van de nieuwe media school en hotel op de Lloyd Pier te Rotterdam.  Special gasten waren:  Rutger Hauer, Burgemeester Ivo Opstelten, Loes Luca en DJ Isis.  De gehele catering ging in “bouw stijl” flessen, ballen gehakt en overalls.

Eindejaarsfeest Grote kerk Goes

De Grote kerk van Goes een geweldige bijeenkomst, voor een van onze gewaardeerde opdrachtgever,  met artiesten zoals Caro Emerald, O G3ne, Sharon Doorson,  Leonna Phillipo, Niek Boes en presentatie door Kelly Pfaff, diverse animatie entertainment, zoals onze befaamde Led lopers en thema meisjes.  Het gehele concept, locatie, inrichting, thema, hospitality en catering werd door ons uitgevoerd. Inclusief Hotel overnachting, bus vervoer en technisch concept.

Bedrijfsfeest RDM Campus Rotterdam

Vanuit het centrum van Rotterdam, het INtell Hotel, inschepen aan boord van ons partyschip De Ameland om vervolgens af te meren bij de RDM-Campus, alwaar een spetterend bedrijfsfeest was gepland met animatie, bekende artiesten zoals Jeroen Nieuwehuize, Hind, Byentll, Ali B & friends, zoals Browny dutch en Imca Marina. Hierna een schitterende Illusie show van Christian Farla.  Het ontvangst en animatie werd gedaan door onze Blue Man workers. Technisch was alles in handen van onze partner Geluidservice Nederland, catering en complete culinaire invulling met schitterende gerechten maakte het bedrijfsfeest tot een geweldige belevenis…volgend jaar weer.

Personeelsfeest Radio Kootwijk

Radio Kootwijk… de Veluwe, een geweldige en unieke locatie voor ieder soort evenement. Een verrassende plek voor uw gasten. Thema was “communicatie”  de machines van Radio Kootwijk kwamen weer tot leven. Entertainment openings- show van niveau! Met Sandy Kandou, Shirma Rouse, Michael Shalton en Candy Dulfer met band.   Een ontvangst, door de Catacomben van Radio Kootwijk om vervolgens in een warme en sfeervolle zaal te komen en hier een geweldige avond te beleven.  Communicatie was de rode draad.

Eerste paal slaan nieuwbouw Delft

Bij Fortis project ontwikkeling, project villa academica te Delft werden de nieuwe bewoners uitgenodigd om de “eerste steen” viering bij te wonen.  Onder genot van een drankje werd in een tent paviljoen iedereen welkom geheten, waarna de eerste steen werd gelegd. Een kennismakingsborrel met hapje en drankje  als afsluiting van het Event.

Hoogste punt en burendag

Het hoogste punt van de door Ballast Nedam in Ridderkerk gebouwde woontoren, dit moest spectaculair gevierd worden. Abseilen vanaf het hoogste punt door de Wethouder van Ridderkerk. Geheel georganiseerd door ons Outdoor en Special projects team. In een geplaatste tent accommodatie was de hospitality ontvangst verder door ons verzorgd.

Oplevering postkantoor Rotterdam Coolsingel

Het hoofdpostkantoor van Rotterdam aan de Coolsingel werd overgedragen door KPN naar de project ontwikkelaar. Voor de gasten en de bouwploeg was er een receptie met buffet.

De bouwploeg van KPN heeft alle installatie’s verwijderd aangezien dit een centraal knooppunt was in de stad duurde dit project 3 jaar. Tijdens deze receptie werden de werknemers bedankt voor hun inzet en was er een officiële overdacht van het pand naar de nieuwe eigenaar een project ontwikkelaar die er een luxe winkelcentrum van wilt maken.

Opening pand en opendag Volvo dealer

Nieuwbouw…,opening, open dag en aansluitend een personeelsfeest. Voor Volvo Bluekens te Goes mochten wij het gehele evenement uitvoeren, de opening met spectaculaire handeling, de open dag voor alle omwonenden, klanten en relaties en aansluitend het personeelsfeest.  Ieder onderdeel met eigen unieke invulling en culinaire uitdaging.  In Zeeland kunnen de oesters, kreeften en mosselen niet ontbreken, maar het aanbod van gerechten en originaliteit was naar volle tevredenheid van de opdrachtgever.  Tevreden gasten en doelstelling bereikt en zelfs new business uit het Event.

Opening containerterminal Maasvlakte 2

Voor APM Teminals op de 2e Maasvlakte te Rotterdam hebben wij met diverse diensten deel uit gemaakt van het openings Event van de nieuwe Terminal, waarbij ook de ontvangst van Koning Willem Alexander.

Nieuwjaar bijeenkomst Pieterskerk Leiden

Event locatie de Pieterskerk te Leiden was voor 2 dagen de “place to be”. Twee identieke nieuwjaarsbijeenkomsten voor onze opdrachtgever. Culinair teasend en uitdagend, tijd om te netwerken en aansluitend een mooie feest avond.  Lois Lane, Jennifer Ewbank, Martin Morero en Blue Luna maakte de avond af.  Een mooie locatie, veel sfeer en centraal gelegen.

Opendag grootste booreiland ter Wereld

Feest, het grootste en modernste booreiland ter Wereld komt naar de haven van Rotterdam voor afbouw. Voor een vaste opdrachtgever van ons en de firma Ensco verzorgde wij op de Keppel-Verolme werf te Rozenburg een opendag voor medewerkers en hun familie.

Veiligheid was een hoofdzaak in deze opdracht. Bezoekers werden ontvangen in een tent paviljoen met koffie en een lekkernij waarna ze nadat ze waren voorzien van persoonlijke veiligheid middelen per mini trein naar het booreiland gebracht. Hierop volgde eerst een saftey training waarna onder begeleiding in groepjes het platform werd bezocht. Na de rondleiding was er een gezamenlijke barbecue en een stukje entertainment. Al met al een geslaagd evenement.

Oplevering duikklok

Door N-Sea uit Zierikzee werden wij gevraagd een unieke introductie en presentatie te schrijven voor de oplevering van een duikklok die gebruikt wordt om booreilanden op de wereldzeeën onder water te inspecteren.

Het unieke van dit project was dat wij een professionele film met een zeemeermin hebben opgenomen in het zwembad van Zierikzee. Hiervoor hebben wij het zwembad gedecoreerd, een “echte” zeemeermin geregeld, een schitterende opname gemaakt van een zeemeermin die zocht naar de sleutel van de duikklok. Tijdens de introductie avond zelf is deze film gepresenteerd waarna door duikers de zeemeermin uit de duikklok is gehaald, die de sleutel overhandigde aan de directie. Een en ander spectaculaire licht en geluid show. Voor ieder een indruk wekend spektakel.

Varende vergader locatie

In opdracht van TNT verzorgde wij gedurende 10 weken een varende vergader locatie die door heel Nederland heen trok. Op iedere afmeer plaats was zo dezelfde setting, sfeer en entourage gecreëerd. Voor iedere afdeling was zo de uitgangspositie het zelfde.

Partyschip De Ameland werd ingericht als een varende discussie arena voorzien van beweegbare beamers, tribune en een uniek geluidssysteem. Alle afdelingen van TNT zijn op verschillende plaatsen aan boord geweest. Kregen een koffie ontvangst, lunch en na de meeting een walking diner.