Van der Linde Catering

“Van der Linde Catering & Organisatie “Smaak en beleving…….

Voor catering, feesten, feestlocaties, recepties, personeelsfeest en bedrijfsfeesten al sinds 1995 actief. De basis echter ligt bij een andere firma van ons, te weten ’t Vosje & Van Der Linde Catering en Organisatie, sedert 1983 het adres voor catering, partyservice en lekker eten en drinken. Bij de verschillende onafhankelijke online winkels en websites van Partyservice.NL profiteert u 24 uur per dag, 7 dagen per week van een breed assortiment; dinnershows, feestconcepten, themafeesten, partyschepen, locaties, partytenten, buffetten, barbecue en andere party producten tegen de scherpste prijzen en een gedegen service. Organisatietalent, horeca en evenementen ervaring en partycateraar sinds 1983!

Evenement, catering, 1e paal, partyservice, receptie, bedrijfsfeest, personeelsuitje
Wij kunnen u met zekerheid garanderen dat uw wensen vertaald worden in een veel belovende uitvoer van uw receptie, 1e paal slaan, personeelsfeest, bedrijfsfeest of bijvoorbeeld een diner. Partyservice Nederland staat voor zowel feestelijke als ook zakelijke evenementen voor u klaar. Altijd op eigentijdse wijze en met oog voor detail kunnen wij voldoen aan uw wensen en verlangens. U zorgt voor de uitdaging, wij voor de oplossing! Van een klassiek diner voor de raad van bestuur tot o.a. bruisende personeelsfeesten. Wij zorgen voor een goede prijs/kwaliteit verhouding, voor elk budget hebben wij een passende invulling. Alles behoort tot de mogelijkheden. Een feest op een partyboot of uw evenement op een van onze unieke locaties. Catering op uw locatie, bedrijf of evenement door geheel Nederland wordt door ons tot in de culinaire puntjes verzorgd.

Partyschepen
Onder de partyboten van Nederland is Partyschip de Ameland de trots van Partyservice Nederland. Onze partyschepen varen door heel Nederland, België en Duitsland De Ameland heeft als thuishaven Rotterdam. Op onze schepen vind u de ideale locatie voor een vergadering, een heerlijk (lopend) buffet of een personeelsavond gecombineerd met lekker eten. Ook voor een rondvaart zijn onze boten uitstekend geschikt. Tijdens het varen kunt u genieten van de skyline van Rotterdam en haar havens of een haven bij uw in de omgeving.

Naast De Ameland kan Partyservice Nederland tegenwoordig u ook verwelkomen op De Brandaris/De Berenboot. De Berenboot maakt een rondvaart van twee en een half uur door de wereldhaven van Rotterdam, maar de route is altijd een verrassing. Tijdens de tocht kun je onbeperkt genieten van het uitgebreide Berenbuffet met de bekende Berengerechten. Het schip staat voornamelijk bekend als “de Berenboot” het varende buffet restaurant van de bekende Beren restaurants. Maar de Brandaris is veel meer! Zij is goed in te zetten voor lunches, diners, rondvaarten, bijeenkomsten, bedrijfsfeestje of een familie feest. Dit alles kan met of zonder buffet. De Brandaris is de gezelligheid binnen Partyservice Nederland.

Theater op het water; Dinnershows
De beste (personeels)avond uit vind u aan boord van evenementenschip de Ameland. 2 maal per maand wordt hier een spectaculaire dinnershow -feestavond neergezet. Het leukste bedrijfsuitje!
Tijdens de spectaculaire dinershows Stookolie en Dreams, Miami Moonlight Cruise en de show Dinner en Dance waant u zich in de wereld van muziek, zang en dans. Een avond van feesten, theater en heerlijke buffetten. Een leuke avond uit met uw gezin, familie, collega’s, personeelsvereniging en/of vrienden. Uiteraard ook een leuk idee voor uw personeelsfeest.

Unieke bruiloft, vergader en feestlocaties door heel Nederland
Partyservice Nederland verzorgd graag uw evenement op een van onze schitterende evenementen -monumentale locaties. Wij beschikken over unieke locaties zoals het Mauritshuis en Fort Sabina te Willemstad, de Laurenskerk Rotterdam, Het Oude Raadhuis van Middelharnis, het Westelijk Handelsterrein in Rotterdam, de grote kerk van Veere, de Zeelandnet studios en stadion Galgenwaard in Utrecht en natuurlijk tentencomplexen en vele andere locaties door heel Nederland.

Actueel

De Wereldhavendagen in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Deze zomer een tuinfeest en/of BBQ organiseren? Voor uw collega’s of juist familie? Wij helpen u graag verder!

 

Offerte aanvragen

Uw personeelsfeest tijdens SAIL Amsterdam? Wij zijn erbij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen