Gevangeniskapel Rotterdam

Prinsenhofdinner-15-e1415028102245

Gevangenis Rotterdam is te huur als tijdelijke locatie voor diverse evenementen en bijeenkomsten.

De voormalige Strafgevangenis aan de Noordsingel te Rotterdam, krijgt een multifunctionele bestemming; de Tuin van Noord. In de aankomende jaren wordt het complex getransformeerd tot groene en open woon-, werk- en leefomgeving.

Het Stergebouw
Het Stergebouw, bestaande uit het panopticum en 3 cellenvleugels, is te huur voor uw personeelsfeest, relatie-evenement, een beurs, een congres of seminar, een training en workshop en filmopnamen. . Het maximum aantal gasten per vleugel bedraagt 250. De cellen, de voormalige vergaderruimten, de voormalige bibliotheek, de EHBO- of tandartsruimte zijn ideale breakout ruimten voor kleine workshops of overleggen. Bij de huur van het Stergebouw heeft u exclusief toegang tot één van de voormalige luchtplaatsen als buitenruimte. Ideaal voor een kopje koffie tijdens een pauze, een zomerse lunch of, naar goed gebruik, een plek om even de benen te strekken en ‘te luchten’.

De GevangenisKapel
De GevangenisKapel is de oude eerste ‘cellulaire’ gevangeniskerk op het terrein van het gevangeniscomplex. Het maximum toegestaan aantal gasten voor de GevangenisKapel bedraagt 180 personen. Uiteraard is de maximale groepsgrootte ook afhankelijk van de opzet van uw bijeenkomst.

Offerte aanvragen

Actueel

De Wereldhavendagen in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Deze zomer een tuinfeest en/of BBQ organiseren? Voor uw collega’s of juist familie? Wij helpen u graag verder!

 

Offerte aanvragen

Uw personeelsfeest tijdens SAIL Amsterdam? Wij zijn erbij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen